Doma

Doma

Историја на женските гаќички: Патување низ времето

Franc
Кога ќе навлеземе во историјата на женските гаќички, откриваме фасцинантна еволуција која ги изразува општествените промени. На почетокот женската долна облека ни оддалеку не наликувала...