Uslovi

Nazadnje posodobljeno: март 8, 2023

Pred uporabo spletnega mesta https://thegravitystation.com (“storitev”), ki ga upravlja The Gravity Station (“mi”, “mi” ali “naše”), natančno preberite te pogoje uporabe (“pogoji”, “pogoji uporabe”).

Vaš dostop do storitve in njena uporaba sta pogojena s sprejetjem in spoštovanjem teh pogojev. Ti pogoji veljajo za vse obiskovalce, uporabnike in druge, ki dostopajo do storitve ali jo uporabljajo.

Z dostopom do storitve ali njeno uporabo se strinjate, da vas ti pogoji zavezujejo. Če se ne strinjate s katerim koli delom pogojev, ne smete dostopati do storitve.

Intelektualna lastnina

Storitev ter njena izvirna vsebina, funkcije in funkcionalnosti so in bodo ostali izključna last in njegovih dajalcev licenc.

Povezave na druga spletna mesta

Naša storitev lahko vsebuje povezave do spletnih mest ali storitev tretjih oseb, ki niso v lasti ali pod nadzorom .

Družba The Gravity Station nima nadzora nad vsebino, politiko zasebnosti ali prakso spletnih mest ali storitev tretjih oseb in zanje ne prevzema odgovornosti. Nadalje priznavate in se strinjate, da družba The Gravity Station ni neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, nastalo ali domnevno nastalo zaradi ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli vsebino, blago ali storitve, ki so na voljo na takih spletnih mestih ali storitvah ali prek njih.

Svetujemo vam, da preberete pogoje in določila ter politike zasebnosti vseh spletnih mest ali storitev tretjih oseb, ki jih obiščete.

Prekinitev

Dostop do naše storitve lahko nemudoma prekinemo ali začasno ustavimo brez predhodnega obvestila ali odgovornosti iz kakršnega koli razloga, med drugim tudi, če kršite pogoje.

Vse določbe Pogojev, ki bi po svoji naravi morale ostati v veljavi tudi po prenehanju, vključno z, brez omejitev, določbami o lastništvu, zavrnitvijo jamstva, odškodninami in omejitvami odgovornosti, ostanejo v veljavi tudi po prenehanju.

Izjava o omejitvi odgovornosti

Storitev uporabljate na lastno odgovornost. Storitev je na voljo na podlagi “KAKO JE” in “KAKO JE DOSTOPNO”. Storitev je zagotovljena brez kakršnih koli izrecnih ali implicitnih jamstev, med drugim vključno z implicitnimi jamstvi o primernosti za prodajo, primernosti za določen namen, neškodljivosti ali običajnega delovanja.

Zakonodaja

Ti pogoji se urejajo in razlagajo v skladu z zakoni Slovenije, ne glede na njihove kolizijske določbe.

Če ne uveljavljamo katere koli pravice ali določbe teh Pogojev, se to ne šteje kot odpoved tem pravicam. Če sodišče ugotovi, da je katera koli določba teh Pogojev neveljavna ali neizvršljiva, ostale določbe teh Pogojev ostanejo v veljavi. Ti Pogoji predstavljajo celoten sporazum med nami v zvezi z našo storitvijo ter razveljavljajo in nadomeščajo vse predhodne sporazume, ki bi jih lahko imeli med seboj v zvezi s storitvijo.

Zmene

Pridržujemo si pravico, da po lastni presoji kadar koli spremenimo ali nadomestimo te pogoje. Če je sprememba bistvena, bomo poskušali zagotoviti vsaj 15-dnevno obvestilo pred začetkom veljavnosti novih pogojev. Kaj je bistvena sprememba, bomo določili po lastni presoji.

Z nadaljnjim dostopom ali uporabo naše storitve po začetku veljavnosti teh sprememb se strinjate, da vas spremenjeni pogoji zavezujejo. Če se z novimi pogoji ne strinjate, prenehajte uporabljati storitev.

Prijavite se nam

Če imate kakršna koli vprašanja o teh pogojih, se obrnite na nas.